7e Classico Boretti

Classico Boretti 2014 | Edizione 7

 

De 7e editie van de Classico Boretti startte voor de eerste keer in Rhenen. De weersomstandigheden voor het fietsen waren ideaal. Fris en zonnig weer. De route door de natuur was erg mooi. Wij kozen voor de route van 110 km.

Een prachtig nieuw parcours, geweldig weer en de vele wielerliefhebbers zorgden voor een overweldigende editie van de Classico Boretti edizione 7.

De zon scheen al vroeg over recreatiepark Kwintelooyen in Rhenen toen de allereerste wielrenners zich meldden. Na het afhalen van de startbescheiden en het geliefde Boretti wielershirt konden zij al snel aan de prachtige route met de vele beklimmingen over de Utrechtse Heuvelrug beginnen. Een lang lint wielerliefhebbers kleurde het mooie stukje Nederland. Tijdrit levert snelle tijden op De tijdrit op de Defensieweg heeft zeer snelle tijden opgeleverd. Tot twee keer toe konden deelnemers een tijd neerzetten. Gezelligheid troef Na afloop bleek dat de verandering van het parcours door velen als zeer positief werd ervaren. Want moe maar voldaan arriveerden de renners op het terrein en werden verwelkomd door de sfeervolle muziek en prachtige rondemissen. De deelnemers konden aansterken tijdens de Pasta Party. Aan lange tafels of languit liggend op het gras maakte het zonnetje het Italiaanse lentegevoel compleet. Bekijk de foto-impressie op Facebook of de website.
De route.
De route.

IMG_1401 IMG_1407 IMG_1408 IMG_1409 IMG_1411

CB2621-2 2 IMG_1412 IMG_1414

media